AJAX Alarm systeem

Ajax Partner

Wij geloven enorm in dit product en zijn bijgevolg enkel gespecialiseerd in AJAX producten voor alarm systemen. Wij streven naar de beste kopers ervaring en zijn altijd te bereiken voor technische ondersteuning. Bij vragen of aanbevelingen kunt u ons steeds bereiken. Wij staan graag klaar voor u!

Wat is een AJAX precies?

Het AJAX alarmsysteem van AJAX Systems is een geavanceerd en betrouwbaar draadloos alarmsysteem voor uw huis of bedrijf. Volledig gecertificeerd volgens de Europese norm grade 2. AJAX Systems fabriceert een compleet programma Smart beveiligingensapparaten waarmee het unieke en onnovatieve oplossingen combineert. Het ontwerp en designs van alle componenten is subliem. Het motto van het AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. De componenten zijn verkrijgbaar in het wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.
Geen maandelijkse kosten

AJAX hanteert geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten. U bent volledig eigenaar van het systeem en geniet automatisch van de updates.

Prachtig ontwerp

Strak, modern en eindeloos ontwerp. Het AJAX alarm systeem is te verkrijgen in het wit of zwart, passend bij uw interieur per apparaat.
Voor iedereen, wereldwijd

Voor zowel een particulier als bedrijf is dit hét alarm systeem. Wereldwijd, direct via uw smartphone op de hoogte blijven van alle meldingen en volledige controle over uw alarm.

Enorm bereik

De centrale, ook wel de ‘HUB’ genoemd kan tot maximaal 2000 meter worden verbonden met detectoren (open veld).