Wie kan bij ons terecht?

Alle particulieren, zelfstandigen en bedrijven of organisaties kunnen een beroep doen op IT360. Wij helpen zowel de startende als de ervaren computergebruikers.

Een overzicht van onze diensten en oplossingen vind je terug op de "Diensten"-pagina van deze website. Wij zijn er elke dag om iedereen te kunnen helpen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij knappen het voor u op. Dit kan zijn omdat u problemen hebt met uw systeem of laptop. Maar ook als u toe bent aan een nieuw systeem of laptop. Of wat dacht u van een website die u gehost wilt hebben op een betrouwbaar platform. Voor dit en nog vele andere computer zaken kunt u terecht bij IT360. Wij zijn u graag van dienst!

Wij zijn van alle markten thuis en juist daar ligt onze kracht. Een klein gedeelte van onze diensten kunnen bestaan uit: consultancy (Microsoft, Citrix of Ivanti), het assembleren van een nieuwe pc, het repareren van een laptop/pc, het installeren/configureren van een netwerk of bij het helpen van het beveiligen van uw systeem/netwerk. Het verschil tussen ons en de concurrent is dat wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij denken met de klant mee en zorgen voor een snelle en duurzame oplossing. Ons advies is daarom ook altijd ten behoeve van de klant. Ons doel is daarom ook altijd 100% tevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door ons te certifieren en alleen te werken met de beste apparatuur & software.